Fruitzuurpeeling

Fruitzuur (chemische peeling) is een behandelmethode voor huidsaandoeningen zoals acne, acne littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, grove poriën en anti-ageing. 

Alfa-hydroxyzuren (AHA) zijn natuurlijke zuren die gemaakt zijn van glycolzuur, appelzuur en citroenzuur (allemaal plantaardige fruitzuren), maar ook van melkzuur en salicylzuur. De combinatie van deze zuren verbetert de afscheiding van de hoorndeeltjes in de huid en vermindert het risico op irritaties. 

Behandeling 
Om een efficiënte afschilfering van de huid te krijgen, wordt de huid eerst gereinigd met speciale producten. Daarna wordt het fruitzuur op de huid aangebracht. Dit kan een prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven. De inwerktijd van de zuren zijn 2 tot 5 minuten. Vervolgens wordt er geneutraliseerd met koud water. 

Na de behandeling 
Ongeveer twee dagen na de behandeling kan er een lichte afschilfering van de huid zichtbaar zijn. Op sommige plaatsen zullen zelfs korstjes te zien zijn. Deze korstjes genezen binnen één week. 

Aantal behandelingen 
Om de beste resultaat te behalen is aan te raden om het fruitzuur behandeling op te bouwen. Er wordt gestart met AHA 50% gedurende 2 minuten en vervolgens wekelijks een minuut langer, tot en met 5 minuten. Vervolgens wordt er AHA 70% gebruikt. Na zo’n tien behandelingen zal er huidverbetering opmerkelijk te zien zijn. 

BELANGRIJK!
Na de behandelingen is het van groot belang om dagelijks sunblock te gebruikt. Bij zonnig weer dient u zich vaker in te smeren.permanent-make-up-lg.jpg

Adres Beauty- & Kapsalon Beloofd:

Laat 94, 1811 EK, Alkmaar
tel.: 072-5110932

Openingstijden:Dinsdag t/m Vrijdag         09.00 - 18.00
Zaterdag                          09.00 - 17.00Adres Beloofd Hoorn:

Nieuwe Noord 50, 1621 EP, Hoorn
tel. 0229-295830

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag         09.30 - 18.00
Donderdag Koopavond   09.30 - 21.00
Zaterdag                          09.30 - 17.00

Over Beautysalon Beloofd

Wij zijn in 2006 begonnen in Alkmaar. Wegens groot succes hebben wij inmiddels een tweede zaak in Hoorn geopend. Sinds november 2017 zijn wij verhuisd naar een groter pand en hebben wij nu ook een schoonheidssalon geopend. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen.

Knippen met of zonder afspraak

U kunt bij ons altijd binnenlopen om geknipt te worden. Soms kan het voorkomen dat u even moet wachten. Wij verzorgen voor u een kopje koffie of thee. Mocht u op een bepaalde tijd geknipt willen worden of is uw behandeling uitgebreider, dan kunt u het beste van te voren een afspraak maken.