Home

Laatste trends en ontwikkelingen

Onze stylisten staan voor u klaar om uw haar de beste behandeling te geven. Zij hebben de moderne technieken in huis en zijn op de hoogte van de laatste trends.

Beste verzorging

Wij gebruiken alleen de beste producten van het merk Artistique. Zo blijft u haar mooi in model en krijgt het de beste zorg.

Creatieviteit en passie voor het vak

Wij werken alleen met gecertificeerde stylisten. Dit is voor u een zekerheid dat u altijd goed wordt geknipt met de juiste zorg voor u en uw haar.

Ons Team

Wij zijn gespecialiseerd in kleuren en knippen, voor zowel een heer als een dame. Voor advies kunt u altijd even binnen lopen en kunnen wij u te woord staan.

Wij zijn een gespecialiseerd, gemotiveerd en vrolijk team, die van de nieuwste trends op de hoogte is, we werken graag samen en houden op z'n tijd van een grapje. Hierdoor is de sfeer goed en informeel. We staan open voor elkaars ideeën, maar tegelijkertijd heeft ieder zijn/haar eigen stijl en creativiteit.

We overleggen veel om samen tot het beste resultaat te komen, daardoor zijn we goed op elkaar ingespeeld, en dit werkt voor ons erg inspirerend.

Op het moment dat u een afspraak maakt, kunt zelf aangeven door wie u graag geholpen wilt worden.

Lees meer...

Cadeaubon.jpg

Nieuw: Cadeaubonnen. Leuk om te krijgen of om te geven!

Adres Beauty- & Kapsalon Beloofd:

Laat 94, 1811 EK, Alkmaar
tel.: 072-5110932

Openingstijden:Dinsdag t/m Vrijdag         09.00 - 18.00
Zaterdag                          09.00 - 17.00Adres Beloofd Hoorn:

Nieuwe Noord 50, 1621 EP, Hoorn
tel. 0229-295830

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag         09.30 - 18.00
Donderdag Koopavond   09.30 - 21.00
Zaterdag                          09.30 - 17.00

Over Beautysalon Beloofd

Wij zijn in 2006 begonnen in Alkmaar. Wegens groot succes hebben wij inmiddels een tweede zaak in Hoorn geopend. Sinds november 2017 zijn wij verhuisd naar een groter pand en hebben wij nu ook een schoonheidssalon geopend. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen.

Knippen met of zonder afspraak

U kunt bij ons altijd binnenlopen om geknipt te worden. Soms kan het voorkomen dat u even moet wachten. Wij verzorgen voor u een kopje koffie of thee. Mocht u op een bepaalde tijd geknipt willen worden of is uw behandeling uitgebreider, dan kunt u het beste van te voren een afspraak maken.